Reinigen, stimuleren en activeren

Gelaatsverzorging

Care huidverzorging - gelaatsbehandeling Siderma

Gelaatsverzorging

Om de huid nog dieper te kunnen verzorgen werken we met het EF Skin Care Personal Beauty verzorgingsapparaat. Het apparaat gaat nog dieper reinigen, producten dieper laten inwerken, spieren stimuleren, de circulatie bevorderen en huidcellen activeren.

De keuze van de gebruikte technologie en de intensiteit van de behandeling bepalen we op basis van de resultaten van uw huidanalyse. Zo werken we steeds op maat van uw huid.

 

Na het uitvoeren van een huidanalyse gaan we over tot de gelaatsverzorging, volledig op maat van uw huid. Afhankelijk van de resultaten van de analyse gaan we over tot een manuele behandeling of tot een behandeling met 1 van onze professionele toestellen.

We passen 3 types behandelingen toe: Expert, Advanced en High.

Expert gelaatsverzorging

Bij deze behandeling gaan we uw een manuele verzorgingstechniek toepassen in combinatie met professionele verzorgingsproducten.

Deze behandeling duurt 45 min. en is volledig manueel. De combinatie van de precisie van de verzorgingstechnieken en de zeer actieve verzorgingsproducten wordt er dieper ingewerkt op de noden van uw huid.

Advanced gelaatsverzorging

Deze techniek werkt nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care-verzorgingsapparaat dat de huid dieper gaat reinigen en zo producten dieper laat inwerken. Daarnaast stimuleert het ook de spieren, bevordert het de circulatie en zo worden huidcellen geactiveerd. Bekijk het resultaat ->

Care EF Skin Care personal Beauty - huidverzorging
Huidanalyse - Care - Siderma

30 min.

Met behulp van het EF Skin Care apparaat wordt jouw huid in de diepte gereinigd. We verwijderen dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen met de Ultra Scrubber. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.

45 min.

Een zeer doeltreffende manuele verzorging dankzij de precisie van specifieke verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve verzorgingsproducten. In functie van jouw Skin ID wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid. Bovendien werkt de gezichtsmassage relaxerend.

60 min.

De Advanced Glow verzorging focust op oxygenatie en cellulaire regeneratie doormiddel van een diepe behandeling. Het ontgift de huid en doet haar intens stralen.

60 min.

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint. Met de Ultra Scrubber wordt de huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift. We laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.

60 min.

Allround anti-agingverzorging voor een vermoeide huid. Met de Sono Lifter worden producten diep ingesluisd. Daarbij worden rimpels en acnelittekensbestreden . De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid.

60 min.

Bij deze behandeling gebruiken we de Sono Lifter om de producten diep in te brengen in de huid en om zo de huid te verjongen en verstrakken. Rimpels en huidverslapping worden hiermee behandeld en gereduceerd en expressielijnen worden gladgestreken met de RF Tightener. Een echte verjongskuur voor uw gelaat.

75 min.

De exclusieve High Tech-verzorging verenigt de vier Care-toptechnologieën. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslappingrimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster vervagen we tekenen van vermoeidheid. Je gezicht ziet er zichtbaar jonger uit.

30 min.

Intensieve verzorging van de oogcontour, met uiterst doeltreffende drukpuntenmassage, liftende anti-agingmassage, actieve Expert Eye patch en intensieve behandeling van de oogcontour met de Oxy Booster. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels, opent de blik en neemt tekenen van vermoeidheid weg.

Resultaten voor en na van een Care Advanced gelaatsverzorging

Klik op de foto om te vergroten 

High tech gelaatsverzorging

Deze totaalbehandeling gaat alle Care-toptechnologieën gebruiken voor een 100% doeltreffend resultaat.

De behandeling duurt 75 min. en combineert de 4 Care technologieën:

  • Met de Ultra Scrubber worden dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen verwijderd, worden de huidcellen gestimuleerd en de textuur van de huid verbeterd.
  • Met behulp van de Sono Lifter worden producten diep ingebracht in de huid.
  • De RF Tightener behandeld huidverslapping, rimpels en expressielijnen.
  • Met de Oxy Booster worden tekenen van vermoeidheid verminderd.

Na de behandeling ziet uw gezicht er zichtbaar jonger uit.

 

Prijzen

 

Expert 45 min. € 75
Advanced Clean Care 30 min. € 45
Advance Youth 60 min. € 90
Advanced anti-aging 65 min. € 115
Advanced lifting 60 min. € 90
High Tech 75 min. € 120

Prijzen

 

Expert 45 min. € 75
Advanced Clean Care 30 min. € 45
Advance Youth 60 min. € 90
Advanced anti-aging 65 min. € 115
Advanced lifting 60 min. € 90
High Tech 75 min. € 120

Contacteer ons

Roodhuisweg 88
8510 Bellegem - Kortrijk

Email: info@siderma.be
GSM: +32(0)468 21 32 49

Part of Wellness Gioma

Sitemap