Een goede basis voor iedere behandeling

Huidanalyse

Care huidanalyse bij Siderma

Huidanalyse

Een goede huidanalyse is essentieel voor iedere behandeling. Bij een analyse van uw huid door Siderma wordt jouw gezicht nauwkeurig en professioneel onderzocht. Aan de hand van deze analyse geven we iedere klant de juiste behandeling en productadvies op maat.

Kom langs bij een Siderma Care Beauty Center voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse. Aan de hand van ons meettoestel voor huidanalyse, speciaal voor Care ontwikkeld, meten we negen parameters in je huid die samen je unieke Skin ID vormen. En die meting kan een echte eyeopener zijn.

Een 100% persoonlijke huidanalyse met het Care apparaat

Een huid analyse is de eerste stap voor een persoonlijke verzorging. De huid is een dynamisch organisme, daardoor veranderen haar noden continu. Enkel de perfecte kennis van de staat van je huid brengt je tot een verzorging die volledig is afgestemd op je huid.

Het Care-apparaat, EF Skin Vision, werkt met een specifiek systeem van beeldvorming, een micro-camera en een meetsonde. Met deze professionele apparatuur kunnen we bij Siderma een gedetailleerd beeld vormen van je huid en een specifieke oplossing bieden voor ieder huidprobleem.

Na de analyse van uw huid kunnen we overgaan tot het toepassen van de juiste behandeling. Zo kunnen we het beste resultaat garanderen voor uw huid.

Care huidanalyse bij Siderma
Huidanalyse - Care - Siderma
  • ONTDEK JE UNIEKE SKIN ID
  • 9 SPECIFIEKE METINGEN
  • EVALUATIE VAN JE HUIDIGE VERZORGINGSROUTINE
  • OPLOSSING VOOR ELK HUIDPROBLEEM
  • ADVIES OP MAAT VAN JOUW HUID

Prijzen

Huidanalyse (20 min.) Gratis

Contacteer ons

Roodhuisweg 88
8510 Bellegem - Kortrijk

Email: info@siderma.be
GSM: +32(0)468 21 32 49

Part of Wellness Gioma

Sitemap