stel uw afspraak bij de plastische chirurg maar uit

Phytopeeling

Care huidanalyse bij Siderma
Phytopeeling

Phytopeeling

Een phytopeeling is geen chemische peeling waarbij één of meerdere laagjes van uw huid worden verwijderd. Phytopeeling is een natuurlijke manier om uw huid te verjongen.

Phytopeeling

Aanvankelijk werd phytopeeling toegepast door dokters die natuurlijke kruiden gebruikten om de huid te verzorgen en te verbeteren.

Met de Apocalypsis Therapy gaan we op een snelle manier celvernieuwing genereren door gebruik te maken van een medium deep peeling. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige exfoliatie-effecten van Spongilla Lacustris, Spongilla Fragilis (Leidy), Ephydatia Fluviatilis, kruiden met alpha hydroxy acids (AHA) met een concentratie van maximaal 40% en een pH-waarde van 2,5. Door deze combinatie toe te passen gaan we de effectiviteit van de behandeling op rimpels, huidverkleuringen, littekens en vlekjes vergroten. De kalmerende werking van Kelifluo en Panthenol verminderen de ongewenste huidirritatie die vaak voorkomt bij een intensieve peeling.

Uiteraard gaan we steeds pas over tot een behandeling na een huidanalyse.

Phytopeeling voor - na

Resultaten van een phytopeeling:

  • Het stimuleert celvernieuwing en verwijdert gedegenereerde cellen, terwijl het ontstaan van oppervlakkige laesies en verkleuringen worden voorkomen.
  • De vitaliteit van de huid wordt geactiveerd en verkwikt. Onregelmatig weefsel wordt aangepakt, waarbij stevigheid, elasticiteit en de natuurlijke glans van de huid worden hersteld.
  • het zorgt ervoor dat de onregelmatige verhoorning van de huid wordt hersteld, waarbij de talgafscheiding wordt gereguleerd.
  • De doorbloeding wordt intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt het cellulair metabolisme verbeterd, hetgeen resulteert in een verhoogde aanmaak van het collageen, elastine, fibronectine en hyaluronzuur.

 

Contacteer ons

Roodhuisweg 88
8510 Bellegem - Kortrijk

Email: info@siderma.be
GSM: +32(0)468 21 32 49

Part of Wellness Gioma

Sitemap